Wednesday, May 17, 2006

Chicken Balls Soup for the Souls: A Bachelorette Party


finally, I manage to depict the image of 'famous cekodoks' by cik shada

fried cabbages with scrambled eggs

sardines cooked with shallots and chillies are back due to popular demand

crispy fried anchovies

orange juice (no word can describe :-p)

main course: chicken balls soup with mushrooms

sliced apples and lais (what is lai in english anyway?) soaked in salty water

mouth-watering fresh mangoes


dessert: cheese cake and choc cake (simply delicious)

To our guest of honor, future Pn. Melor:

We wish you a very blissful wedding and lasting marriage.

From the bottom of our hearts. :)

5 comments:

nur said...

sbg guest of honor, sy dgn ini ingin mengucapkan terima kasih yg terhingga kpd kawan2 yg sudi mengorganize dan mengcelebrate bachelorette party dgn bgitu meriah dan suksesnyaa..*sgt terharu* sehingga tak mampu nak meneruskan kata2..hehehehe :D

z4cque said...

waaa....baru je xvisit page ni bbrp hari dh banyak entriiiii!!!!
waaa....sedapnya...I missed this party.
btw, tahniah Mdm Melor :)
& ida..hehe... sbb entri ida memang spesel esp bab2 mkn/party nih

kak ani said...

Sedap2nya makanan tu..sesuai dengan selera melayu..walaupun ikan bilis dan bawang goreng, kecur melihatnya..tapi 'seprah'nya ketas surat kabar je...jadila ek, sambil makan membaca paper!!!Rajin betul korang makan2. kak ani 7/6 ni nak ke UIA, bole ke kita berjumpa? sekadar meramaikan kawan seislam...

naim said...

emmmm...makanan tuh nampak semakin menarik dan sedap didalam gambar..hehehe jangan salah faham, kat luar pun lagi menarik..

anonymous kak nani said...

muhahahah..ada org perasan sepra kiter pakai sok kabar....